vineri 30 mai 2014

Campania 2% 2014


     Va multumim! Sunteti eroii copiilor si tinerilor de la Fundatia Alpha Transilvana

     Timp de aproape patru luni v-am invitat sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre Fundatia Alpha Transilvana. Reactia voastra a fost una de-a dreptul fantastica. Inca de la inceputul campaniei formularele 230 nu au contenit sa soseasca la sediul nostru, semn ca nu ati ramas indiferenti la apelul pe care l-am lansat.

     Impreuna am reusit sa realizam un rezultat extraordinar: 2800 de formulare colectate in tot acest timp. Datorita voua am reusit sa colectam cu 1000 de formulare mai mult decat in anul 2013, ceea ce inseamna o contributie estimata cu 55% mai mare decat in anul precedent. Rezultatul financiar il vom cunoaste de-abia in a doua parte a anului cand Administratia Finantelor Publice va termina de centralizat toate datele.

     Dupa o astfel de experienta se cuvine sa multumim tuturor celor care ne-au sustinut in promovare: Antena 1 Tirgu Mures, StiiTV, 24 de ore muresene, Radio Romania Tirgu-Mures, Ionut Farcas (pentru promovarea pe LED-screen in Piata Victoriei), Televiziunea Tirgu-Mures.

     Multumim si parintilor copiilor cu dizabilitati care s-au implicat exemplar in campania din acest an. Mihai Adrian Sandru a dat dovada si in acest an de o determinare fantastica si a reusit sa capaciteze 1000 de persoane care au redirectionat 2% din impozit catre Fundatia Alpha Transilvana. Mii de multumiri si familiilor Janosi, Chetan, Ciurbirau, Bako Gall, Salagean, Lautarescu, Pop, Beica, Deak, Csegedi, Matyas, Cocan, Parchirie-Fagarasan, Bojte.

     Multumiri tuturor firmelor si institutiilor care ne-au permis sa le informam angajatii cu privire la posibilitatea directionarii celor doua procente din impozitul pe venit.

     Multumim Administratiei Judetene a Finantelor Publice Mures pentru excelenta colaborare in toata aceasta perioada.

     Multumiri voua, sutelor de mureseni si nu numai care ati ales sa ne fiti prieteni in sprijinul beneficiarilor nostri. Gestul vostru ne onoreaza si ne responsabilizeaza.

     Va multumim tuturor si fiecaruia in parte!


< Andreea Marin in vizita surpriza la Fundatia Alpha Transilvana