vineri 16 octombrie 2015

Campania Succes și independență în siguranță ajunge în școlile mureșene


Campania Succes și independență în siguranță, organizată în cadrul proiectului Succes și independență derulat va ajunge în următoarele săptămâni în 17 școli și licee din municipiile Tîrgu-Mureș și Tîrnăveni.

Prima acțiune de campanie a avut loc, joi 15 octombrie, la Școala Gimnazială “George Coșbuc din Tîrgu Mureș. Elevii gimnaziului au aflat de la specialiști și voluntarii Fundației Transilvană Alpha cum se pot feri de diverse situații de risc în care ar putea fi implicați. Echipa de campanie le-a vorbit elevilor despre delincvența juvenilă în școli, practicile de tip bullying, infracționalitatea stradală, traficul de persoane precum și măsurile de prevenire privind siguranța în mediul online și rețelele de socializare.

Campania Succes și independență în siguranță continuă pe 20 octombrie la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Tîrgu-Mureș  și pe 22 octombrie la Școala Gimnazială „Dacia” din Tîrgu-Mureș.

Campania Succes și independență în siguranță este organizată în cadrul proiectului ”Succes și Independență” derulat de Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș în calitate de promotor de proiect în perioada Martie 2015 – Aprilie 2016, având ca parteneri Asociația Divers și Fundația Buckner. Bugetul total al proiectului este de 1.823.605,34 lei. ”Succes și Independență” este un proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.


< Final proiect Catalysts for change: Alpha volunteers, proiect finanțat din fondurile aferente Programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 - Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului, Serviciul European de Voluntariat