joi 6 iunie 2013

Centrul de angajare asistată Cluj Napoca


 Centrul de Coordonare în Angajare Asistată pentru Angajatori şi Persoane cu Dizabilităţi ATRIUM, Fundaţia Alpha Transilvană Tîrgu-Mureş, în colaborare cu Asociaţia pentru Protejarea şi Ajutorarea Handicapaţilor Neuro-psihici (A.P.A.H.N) - Centrul Sfânta Maria, Cluj Napoca anunţă dechiderea Centrului de Angajare Asistată Cluj Napoca şi lansarea Platformei de Reabilitare Vocaţională şi Integrare prin Angajare Asistată, www.dizab-job.ro

 

Evenimentul de lansare a avut loc joi, 06 iunie 2013 de la ora 10:00 la sediul A.P.A.H.N - Centrul Sfânta Maria, Cluj Napoca, str. Milton Lehrer nr. 18, fiind organizat în cadrul proiectului EMA – Eficienţa Muncii Asistate – Crearea şi implementarea metodologiei integrate de pregătire profesională şi angajare asistată pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi.

 

Fundaţia Alpha Transilvană Tîrgu-Mureş  este acreditată de  A.N.O.F.M pentru a oferi servicii de mediere a locurilor de muncă urmând să  asigure sprijinul necesar specialiştilor de la Centrul de Angajare Asistată din Cluj Napoca în cadrul activităţilor desfăşurate.  Centrul de Angajare Asistată Cluj Napoca a fost creat cu scopul de a le oferi suport atât angajatorilor cât şi persoanelor cu dizabilităţi aflate in cautarea unui loc de muncă.


< Sărbătoarea copilăriei la Alpha Transilvană