marţi 10 decembrie 2013

Comunicat de presă

Rezultate evenimente caritabile 6-7 decembrie


Moş Nicolae a fost darnic cu beneficiarii Fundaţiei Alpha Transilvană. Putem spune asta cu certitudine, după evenimentele caritabile de la sfârşitul săptămânii trecute când am constatat, încă o dată, că Moşul are mesageri cu suflet mare.

Participanţii la evenimentul „Iarna cu poveşti” aproape că au epuizat primul tiraj al cărţii „Poveşti potrivite” scrisă de Dr. Sandra O’Connor şi antropolog cultural Corina Cotoi, contribuind astfel, la susţinerea activităţilor pe care Fundaţia Alpha Transilvană le desfăşoară în beneficiul copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. Din vânzarea cărţii, Fundaţia Alpha Transilvană a beneficiat de o donaţie de 2400 de lei. Mulţumim tuturor celor care s-au transformat în mesagerii Moşului şi au achiziţionat cartea. Nu în ultimul rând mulţumim autoarelor, Sandra O’Connor şi Corina Cotoi pentru gestul nobil de a dona integral încasările obţinute!

Mesageri ai lui Moş Nicolae au fost şi suporterii BC Mureş care au luat parte sâmbătă la Meciul speranţei. Aceştia au trecut în număr mare pe la standurile Fundaţiei Alpha Transilvană, amenjate la intrare în Sala Sporturilor şi au achiziţionat Brăţara speranţei. Suporterii au cumpărat peste 250 de brăţări contribuind, astfel, cu 1000 de lei la achiziţionarea microbusului destinat transportului copiilor cu dizabilităţi.

În numele beneficiarilor Fundaţiei Alpha Transilvană adresăm mulţumiri întregului staff al Baschet Club Mureş!

Nu în ultimul rând, mulţumim presei pentru popularizarea celor două evenimente!


< Seara beneficiarilor Alpha Transilvană