luni 28 iulie 2014

Exemple de bune practici: SC Romcab SA


În anul 2013, specialiştii Fundaţiei Alpha Transilvană au activat pentru medierea a două locuri de muncă la firma SC Romcab SA, companie producătoare de cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare şi cablaje electrice, cu sediul în Tîrgu Mureş.

Două persoane au fost angajate, una dintre ele absolvind cu succes cursul de Agent curăţenie clădiri şi mijloace de transport, organizat de Fundația Alpha Transilvană. Cele două angajate în activitatea economică a companiei Romcab au adus o valoare adăugată prin competențele cu care s-au remarcat și au reușit să își îndeplinească cu succes responsabilitățile.

Prin angajarea persoanelor cu dizabilități, firma SC Romcab SA a transmis că este preocupată de problemele comunității și încearcă să găseacsă soluții pe termen lung.

Programul de angajare asistată a Fundației Alpha Transilvană promovează abilitățile profesionale ale persoanelor cu dizabilități, oferă acestora consiliere vocațională, vine în sprijinul integrării socio-profesionale pentru această categorie de angajați  și comunică angajatorilor cadrul legal prin care pot să încadreze persoanele cu dizabilități.


< Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, voluntar la Fundația Alpha Transilvană