vineri 11 decembrie 2015

FoodBox 2015: Fii tu cel care aduce bucuria sărbătorilor în familiile nevoiașe! Fă un pachet cu alimente și depune-l la centrul de donații al Fundației Transilvană Alpha


Toți merităm să avem sărbători liniștite indiferent de condiția noastră economică ori socială. De aceea te invităm să fii alături de membrii comunității noastre care sunt mai puțin norocoși și pentru care masa de Crăciun este doar un vis frumos.
Îi putem ajuta împreună! Cum facem asta?

TU – Pune într-o cutie de pantofi sau de mărime similară alimente neperisabile cum ar fi: făină, orez, ulei, mălai sau conserve. Sigilează bine cutia și adu-o la sediul Fundației Transilvană Alpha din Str. Aleea Vrancea nr. 1.

NOI – Vom colecta cutiile la Centrul de Donații al Fundației Transilvană Alpha până pe 18 decembrie, după care le vom distribui beneficiarilor din baza noastră de date și nu numai.

În cazul în care și prietenii tăi doresc să doneze, puteți strânge cutiile într-un loc stabilit de voi iar noi le vom veni să le ridicăm.

Dacă ai întrebări sau dorești detalii, scrie-ne pe office@alphatransilvana.ro
<wbr /> sau suna-ne la nr. 0744-124779 sau 0265-257057. Persoană de contact: Emil Sabău – responsabil PR – fundraising.


< Document de poziție ”Încălcarea drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilități prin lipsa de accesibilizare”