Thursday 17 December 2015

INVITAȚIE Spectacol-exercițiu la Teatrul Ariel


Fundaţia Transilvană Alpha are plăcerea de a vă invita să participați la spectacolul-exercițiu organizat prin intermediul proiectului ”Art for Change”, aplicat în cadrul Programului PA17/RO13 „Promovarea diversității în cultura și artă în cadrul patrimoniului cultural european” și finanțat prin „Granturile SEE”.

 

Tinerii artiști cu dizabilități vor intepreta melodii de sezon dar și alte refrene celebre. Evenimentul va cuprinde și reprezentații de dans și teatru de marionete. Toate momentele artistice au fost pregătite cu ajutorul voluntarilor și partenerilor implicați în proiectul ”Art for change”.

 

Spectacolul-exercițiu reprezintă o repetiție generală cu public pentru Festivalul Art for Change organizat în perioada 31.03.2016-03.04.2016

 

Spectacolul are loc vineri, 18 decembrie 2015, de la ora 16:30 la Teatrul pentru Copii și Tineret Ariel din Tîrgu-Mureș, Str. Poligrafiei nr. 4.

Vă aşteptăm cu drag!

 

Persoane de contact:

Gyárfás Erzsébet-Manager proiect, 0721-175202

e-mail: office@alphatransilvana.ro, zsoka_gyarfas@alphatransilvana.ro 

 

DESPRE PROIECTUL ART FOT CHANGE

Proiectul este coordonat de Programul ATRIUM din cadrul Fundației Alpha Transilvană având ca partener Asociația Actus Dramatikus. Proiectul se derulează timp de 12 luni, în perioada mai 2015 – aprilie 2016. Bugetul total este de 67.000 de lei.

Obiectivul general al proiectului este sporirea dialogului cultural şi protejarea diversităţii europene prin înţelegerea diversităţii culturale.


< FoodBox 2015: Fii tu cel care aduce bucuria sărbătorilor în familiile nevoiașe! Fă un pachet cu alimente și depune-l la centrul de donații al Fundației Transilvană Alpha