marţi 15 noiembrie 2016

INVITAȚIE WORKSHOP


„Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual, în parteneriat cu Fundația Alpha Transilvană, are plăcerea de a vă invita în data de 16 mai 2017, ora 9:30, la Biblioteca Națională a României ( sala HUB), la workshop-ul “Provocări și soluții în furnizarea serviciilor sociale dedicate persoanelor cu dizabilități”.

Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului internațional D-LoT (Disability Leaders of Tomorrow), proiect internațional desfășurat în 15 țări și coordonat de către Asociația Europeană a Prestatorilor de Servicii pentru Persoanele cu Dizabilități (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities- EASPD).

Proiectul are ca rol acordarea de suport profesionistilor din cadrul organizațiilor furnizoare de servicii sociale în aplicarea principiilor Convenției Națiunilor Unite privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități ( The United Nation Convention on the Rights of Persons with Disabilities, UN CRPD).

Printre invitați, se vor regăsi reprezentanți ai ONG-urilor, ai autorităților publice și alți actori interesați de domeniul furnizării serviciilor sociale.


< STEPS – SHARING THE EUROPEAN PATHWAYS