marţi 4 iunie 2013

Sărbătoarea copilăriei la Alpha Transilvană


 Fundaţia Alpha Transilvană a organizat în data de 4 iunie de la ora 17.00 un eveniment dedicat celor mici dar şi celor mari, sub titulatura Ziua Copilului la Alpha Transilvană. Copii, părinţi şi bunici, cu toţii au intrat într-o lume de poveste cu jocuri în echipă, comori ascunse, baloane magice, facepainting, cântece şi dansuri vesele.

       În plus, participanţii au fost provocaţi să îşi etaleze talentul la pescuit de jucării, la aruncarea la ţintă sau în atelierul de confecţionat bijuterii din materiale interensante.

       Şi asta nu e tot! La Sărbătoarea copilăriei cei mici au făcut schimb de jucării. Astfel, toţi cei care au venit de acasă cu o jucărie de care s-au plictisit, au avut posibilitatea de a obţine în locul ei una nouă din magazinul fermecat al Fundaţiei Alpha Transilvană.

      Sărbătoarea copilăriei s-a desfăşurat în cele două parcuri din vecinătatea Fundaţiei Alpha Transilvană  din str. Aleea Vrancea nr. 1 şi în incinta clădirii fundaţiei.

     Sărbătoarea copilăriei a fost de asemenea un eveniment caritabil. Toţi participanţii au fost invitaţi să susţină achiziţionarea microbusului necesar transportului copiilor cu dizabilităţi care beneficiază de terapie în cadrul Centrului de Zi Perseverenţa şi Impuls.


< Copii cu dizabilităţi medaliaţi la jocurile naţionale "Special Olympics"