Friday 16 October 2015

Tabăra ALPHA – AVENTURA TOAMNEI


Mai e puțin până la vacanța de toamnă când cei mici se vor putea bucura de mai mult timp liber! Dar cum facem ca acest timp liber să fie de calitate mai ales când noi suntem la serviciu? Tabăra ALPHAAVENTURA TOAMNEI este opțiunea cea mai bună!

Cel mic învăță ce înseamnă spiritul de echipă!

Dobândește noi cunoștințe și abilități!

Participă la activități în aer liber!*

Își face noi prieteni!

Are încredere în el!

 

Unde? La Fundația Transilvană Alpha.

Pentru cine? Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.

Când? În vacanța de toamnă, 2 noiembrie-6 noiembrie 2015.

Durata? 5 zile, de luni până vineri.

Masa? Asigurăm micul dejun, prânzul și gustarea.

Preț? 320 lei – 5 zile

Reduceri? Al doilea frate beneficiază de 15% reducere.

 

Marea aventură a toamnei ne așteaptă să confecționăm costume, măști, mascote, să  sculptăm bostani și să pătrundem în tainele bucătăriei de toamnă! Vom explora orașul căutând comorile toamnei și la final vom face un mare carnaval!

Activitățile se vor desfășura atât la sediul fundației cât și în aer liber (în orașul Târgu Mureș), în ambele situații accentul fiind pus pe dezvoltarea personală a fiecărui copil, dezvoltarea inteligenței emoționale, stimularea imaginației și a creativității, exteriorizarea trăirilor interioare și nu în ultimul rând dezvoltarea spiritului de echipă și a interacțiunii pozitive.

Programul unei zile de tabără:

• 8:00-8:30 – Uraaa! Am ajuns în tabără! (primirea copiilor, acomodare, desen, joc liber)

• 8:30-9:00 – E timpul să facem cunoștință și să ne salutăm! (activitate de grup - salutul de dimineață, jocuri de cunoaștere, atenție și memorie; regulile grupului)

• 9:00-9:30 – Un mic dejun copios mă face să mă simt voios! (servirea micului dejun în bucătăria Fundației)

• 9:30-10:00 – Curiozitățile Toamnei (știați că…?)

• 10:00-13:00 – Provocările toamnei (ieșire în împrejurimile orașului; jocuri în aer liber, team building, trasee; după probe rezolvate … fructe bine meritate!)

• 13:00-14:00 –  Cu un prânz delicios sunt un copil voios! (servirea prânzului în bucătăria Fundației)            

• 14:00-16:30 – Copiii iscusiți pentru toate sunt vestiți! (activități indoor - ateliere de creație, lucru în echipă, vizitarea bucătăriei și patiseriei Alpha – ateliere practice în bucătărie) sau somn pentru cei mici.

• 16:30-17:00 – Ziua aventurilor s-a încheiat și veseli acasă am plecat! (pregătirea copiilor pentru a pleca acasă)

 

*Dacă vremea ne permite, în fiecare zi vom ieși cu copiii în aer liber. În caz de vreme nefavorabilă activitățile vor fi adaptate pentru interior.

Înscrierile se pot face la recepția Fundației Transilvană Alpha, Aleea Vrancea, nr. 1, de luni până vineri de la ora 8:00 la ora 20:00 (0265 257 057), pe e-mail: ivona_velicu@alphatransilvana.ro sau la numărul de telefon 0740939332.

 

Pentru a vă rezerva un loc în tabără trebuie să faceți dovada achitării taxei de participare. Plata se poate face fie la caseria Fundației, fie în contul nostru bancar RO 87 CECE MS 0130 RON 0631174 deschis la CEC Târgu Mureș, cu mențiunea: pentru Tabăra de toamnă ALPHA.

De asemenea, solicităm să ni se aducă de la medicul de familie o adeverință medicală cu mențiunea ”apt pentru a merge în tabără”

Este vorba de DISTRACȚIE, PRIETENIE, DEZVOLTARE!


< Campania Succes și independență în siguranță ajunge în școlile mureșene