vineri 12 iulie 2013

Trupa Happy Feet în concert la Teatrul de Vară din Tîrgu Mureş


Trupa Happy Feet compusă de beneficiari ai Fundaţiei Alpha Transilvană a susţinut vineri, 12 iulie 2013 cu începere de la ora 16:00 un concert de muzică pop. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Tîrgu-Mureş şi s-a desfăşurat în incinta Teatrului de Vară din Tîrgu-Mureş.

Concertul a avut ca scop principal prezentarea trupei Happy Feet publicului tîrgumureşean. Grupul format în majoritate din tineri cu dizabilităţi incluşi în programul ATRIUM al Fundaţiei Alpha Transilvană, a luat fiinţă prin intermediul proiectului „Youth in action” (Tineret în acţiune) cu sprijinul voluntarilor Fundaţiei Alpha Transilvană. Trupa are deja în palmares o serie de participări la festivaluri destinate tinerilor artişti cu dizabilităţi. Componenţii trupei Happy Feet sunt: Vandana Lunca, Laura Heghieş, Adela Stan, Kacso Judit, Balla Tunde, Barabas Dalma şi Mihai Butilcă - solişti vocali,  Radu Cismaş – clape/solist vocal şi Albert Sandor – chitară/solist vocal.

Evenimentul a cuprins de asemenea o festivitate care a marcat oficial intrarea în vacanţă a tinerilor cuprinşi în programul Centrului de Socializare şi Timp liber pentru persoane cu dizabilităţi. Cu această ocazie au fost prezentate câteva din activităţile Centrului din ultimele luni cum ar fi piese de teatru sau momente de dans.


< Tabăra de acasă 2013: Şcoala de magie