Când anul școlar s-a încheiat, în tabără am și plecat!

Mai e puțin până la vacanța de vară când cei mici se vor putea bucura de soare și mult timp liber! Dar cum facem ca acest timp liber să fie de calitate mai ales când noi suntem încă la serviciu? Tabăra de vară ALPHA este opțiunea cea mai bună!

Cel mic învăță ce înseamnă spiritul de echipă!

Dobândește noi cunoștințe și abilități!

Participă la activități în natură!

Își face noi prieteni!

Are încredere în el!

Unde? La Fundația Transilvană Alpha.

Pentru cine? Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 13 ani.

Când? În vacanța de vară*.

Durata? 5 zile, de luni până vineri.

Masa? Asigurăm micul dejun, prânzul și gustarea

Preț? 320 lei – 5 zile

Reduceri? Al doilea frate beneficiază de 15% reducere; de asemenea, părinții care aduc copiii de două sau mai multe ori în tabară beneficiază de acceași reducere din prețul total al taberei.

*Perioadele de tabără stabilite sunt:

  • 20 iulie – 24 iulie

  • 27 iulie – 31 iulie

  • 31 august – 4 septembrie

În funcție de solicitări se mai pot adăuga perioade.

În acest an tema taberei este Egiptul Antic. Împreună cu cei mici vom învăța despre civilizația egipteană, despre credințele și știința egiptenilor, despre cultura lor, despre faraoni, piramide si multe alte lucruri interesante legate de Egipt și de misterele care încă se învârt în jurul acestei teme.

Activitățile se vor desfășura atât indoor cât și în aer liber (în împrejurimile orașului Târgu Mureș), în ambele situații accentul fiind pus pe dezvoltarea personală a fiecărui copil, dezvoltarea inteligenței emoționale, stimularea imaginației și a creativității, exteriorizarea trăirilor interioare și nu în ultimul rând dezvoltarea spiritului de echipă și a interacțiunii pozitive.

Programul unei zile de tabără:

• 7:30-8:30 – Uraaa! Am ajuns în tabără! (primirea copiilor, acomodare, desen, joc liber)

• 8:30-9:00 – E timpul să facem cunoștință și să ne salutăm! (activitate de grup - salutul de dimineață, jocuri de cunoaștere, atenție și memorie; regulile grupului)

• 9:00-9:30 – Un mic dejun copios mă face să mă simt voios! (servirea micului dejun în bucătăria Fundației)

• 9:30-10:00 – Cine sunt egiptenii? (introducere în lumea Egiptului Antic)

• 10:00-13:00 – Provocările egiptenilor (ieșire în împrejurimile orașului; jocuri în aer liber, team building, trasee, probe practice, probe sportive; după probe rezolvate … fructe bine meritate!)

• 13:00-14:00 – Cu un prânz delicios sunt un egiptean voios! (servirea prânzului în bucătăria Fundației)

• 14:00-16:30 – Egiptenii iscusiți pentru toate sunt vestiți! (activități indoor - ateliere de creație, lucru în echipă, cunoașterea și punerea în practică a unor obiceiurilor egiptene), relaxare în piscina cu jacuzzi a Fundației sau somn pentru cei mici.

• 16:30-17:00 – Ziua misterelor egiptene s-a încheiat și veseli acasă am plecat! (pregătirea copiilor pentru a pleca acasă)

Dacă vremea ne permite în ultima zi încheiem aventura cu un foc de tabără!

Înscrierile se pot face la recepția Fundației Transilvană Alpha, Aleea Vrancea, nr. 1, de luni până vineri de la ora 8:00 la ora 20:00 sau la numărul de telefon 0265 257 057.

Pentru a vă rezerva un loc în tabără trebuie să faceți dovada achitării taxei de participare cu cel puțin o săptămână înainte de începerea activității. Plata se poate face fie la caseria Fundației, fie în contul nostru bancar RO 87 CECE MS 0130 RON 0631174 deschis la CEC Târgu Mureș, cu mențiunea: pentru Tabăra de Vară ALPHA.

De asemenea, solicităm să ni se aducă de la medicul de familie o adeverință medicală cu mențiunea ”apt pentru a merge în tabară”

Este vorba de DISTRACȚIE, PRIETENIE, DEZVOLTARE!