Bratarile sperantei vin in sprijinul copiilor de la Fundaţia Alpha + Tunning, Drift show şi acţiuni caritabile

Copiii de la Centrul de Zi Perseverenţa şi Impuls sunt cu un pas mai aproape de a avea un mijloc de transport adaptat nevoilor lor. Şi asta datorită tuturor celor care au trecut pragul evenimentului Tuning and drift show desfăşurat în zilele de 8 - 9 iunie în parcarea Promenada Mall.

Vizitatorii s-au alăturat cauzei Fundaţiei Alpha Transilvană şi au achiziţionat peste 200 de Brăţări ale speranţei contribuind astfel la achiziţionarea microbusului special adaptat copiilor cu dizabilităţi cu suma de 910 lei. La această contribuţie se adaugă o serie de alte câteva zeci de angajamente ale unor vizitatori care şi-au manifestat intenţia de a acorda sprijin prin virament bancar.

Dorim pe această cale să le mulţumim tuturor celor care au venit alături de copiii cu dizabilităţi de la Fundaţia Alpha Transilvană inclusiv prin intenţia de a se alătura echipei de voluntari a organizaţiei.

Mulţumim organizatorilor Tuning and drift show, BBT Racing şi RBN, care pentru al doilea an consecutiv au venit cu toată deschiderea în sprijinul Fundaţiei Alpha Transilvană.