miercuri 2 decembrie 2015

3 Decembrie – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități


Fundaţia Transilvană Alpha are plăcerea de a vă invita joi, 3 decembrie 2015, la evenimentul de conștientizare prilejuit de marcarea Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Evenimentul va avea loc în lângă clădirea complexului Promenada Mall (intrarea Media Galaxy) în intervalul orar 10-19.

Pe întreg parcursul zilei clienții complexului comercial, și nu numai, vor avea ocazia să experimenteze deplasarea în scaun rulant, vor putea vizita microbuzul destinat transportului persoanelor cu dizabilități, vor putea obține informații despre diversele tipuri și forme de dizabilități de la specialiștii Fundației Transilvană Alpha și nu în ultimul rând vor avea ocazia să doneze pentru susținerea activităților în beneficiul copiilor și tinerilor cu dizabilități.

Cu această ocazie, tinerii cu dizabilități de la Fundația Transilvană Alpha le vor împărți trecătorilor stegulețe cu mesaje de conștientizare.

Vă așteptăm cu drag!

*** Data de 3 decembrie a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite ca zi internaţională în anul 1992, prin rezoluția 47/3, cu ocazia încheierii Deceniului Națiunilor Unite dedicat persoanelor cu dizabilități (1983-1992).

Ziua Persoanelor cu Dizabilități are ca obiectiv promovarea înțelegerii în ceea ce privește problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități și susținerea demnității, a drepturilor și bunăstării acestora. Ziua de 3 decembrie este, în acelaşi timp, o bună ocazie pentru a susţine o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.


< Vis împlinit după 5 ani – Microbuz nou pentru copiii cu dizabilități