joi 11 septembrie 2014

Alpha Force Team, rezultat de excepție la Triathlon Challenge Mamaia 2014


După performanța de la Campionatul Național de Triatlon de la Tîrgu-Mureș, Ștefan Koronka, Hegedus Krisztina și Eugen Marc s-au clasat pe un loc fruntaș și la Triathlon Challenge Mamaia.  La finalul celei mai mari competiții de profil organizată în Europa de Est, Alpha Force Team s-a clasat pe locul 4 la ștafetă olimpică mixtă.

Pe lângă dorința permanentă de a-și depăși propriile limite și de a fi din ce în ce mai buni pe plan sportiv Krisztina, Ștefan și Eugen poartă la fiecare competiție cu ei mesajul de susținere a cauzei copiilor cu dizabilități, beneficiari ai Fundației Alpha Transilvană. La fel s-a întâmplat și la Triathlon Challenge Mamaia unde sute sportivi și susținători au aflat despre activitățile Fundației Alpha Transilvană și au fost invitați să le susțină.

“Triathlon Challenge Mamaia a fost o experiență cu totul specială. Încă de anul trecut urmăream evoluția sportivilor la Mamaia. Anul acesta m-am numărat printre cei care au luat startul la cea mai mare competiție de gen din Europa de Est.  Nu pot să explic în cuvinte ceea ce am simțit din momentul startului până în momentul în care am trecut linia de finish. A fost oarecum un mix de emoție, adrenalină și… aer sărat! ” spune Ștefan Koronka despre competiția de la Mamaia.

Hegedus Krisztina nu se află la prima participare la Triatlonul de la Mamaia. Tocmai de aceea a trezit curiozitatea celorlați concurenți  în momentul în care numele ei a fost văzut pe lista de participanți pe echipe și nu la individual, așa cum s-a întâmplat la edițiile anterioare. Rezultatul Alpha Force Team și implicit cauza copiilor cu dizabilități au fost mai presus decât o reușită în plan personal.

“Triatlonul de la Mamaia 2014 nu a fost primul meu triatlon și nici măcar nu a fost primul de la Mamaia. Dar de data asta a fost însă mai special. Am participat la ștafeta olimpică mixtă, eu făcând proba de înot, cu doi prieteni foarte entuziaști, Jency (Eugen) Marc și Ștefan Koronka.  Adversarele mele și mai mulți oameni din lumea triatlonului se mirau de ce nu particip la individual proba olimpică și îmi spuneau  De ce nu participi la individual? Doar ai mai facut-o și ai și șanse la podium... Da, așa e.  Am mai participat la individual și voi mai participa, dar acum a fost altfel. Mi-am propus altceva la Mamaia.  Știam că reușita echipei depinde și de mine. În mintea mea a fost fost mereu gândul că prin ceea ce facem îi putem ajuta pe copii de la Fundația Alpha. De asta am decis să împart succesul cu colegii mei.”

 Eugen Marc se declară la rândul său mulțumit de rezultatul de la Mamaia însă e cu gândul deja la următoarea competiție.

“In weekendul care se apropie cu pași repezi, ne propunem o clasare pe podium la ștafete(general) și locul 1 la ștafetă mixt. În această sâmbătă vom lua startul la Bioeel Triathlon Challenge de la Bezid. Am văzut deja câteva echipe înscrise la categoria noastră, așadar vom avea de lucru. Să ne țineți pumnii strânși! Alpha Force Team va fi pe podium!” Eugen Marc.

Bioeel Triathlon Challenge –Grand Final are loc între 13 și 14 septembrie la Bezid.

Mult succes Alpha Force Team!

Vrei să îi susţii pe Ștefan Koronka, Hegedus Krisztina, Eugen Marc şi cauza copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi de la Fundaţia Alpha Transilvană, pe care aceştia o promovează?
O poţi face accesând acest link http://www.alphatransilvana.ro/implica-te/sustinere-financiara.html sau direct în contul fundaţiei: RO47CECEC001946005969231(CEC Bank România).


< Campania „Fii voluntar!” 2014