miercuri 19 noiembrie 2014

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României continuă voluntariatul la Fundația Alpha Transilvană


În perioada 10-19 noiembrie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, a fost prezent la Tîrgu-Mureș pentru a desfășura activități de voluntariat în cadrul Fundației Alpha Transilvană.

Conform dorinței exprimate cu ocazia perioadei de voluntariat de la finele lunii iulie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României, a revenit la organizație dorind să continue munca în beneficiul copiilor cu dizabilități și nu numai. Pe agenda Alteței Sale Regale au fost incluse atât activități destinate copiilor și tinerilor cu dizabilități cât și activități în programele de educație timpurie destinate copiilor cu dezvoltare normală.

Din activitățile desfășurate în beneficiul copiilor cu dizabilități în Centrul de Zi Perseverența, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a participat atât la cele zilnice cum ar fi programul de alimentație sau diverse terapii (kinetoterapie, hidroterapie, art terapie) cât și la programe recreative și de timp liber (ieșiri în parc, scurte drumeții).

În ceea ce privește programele de educație timpurie destinate copiilor cu dezvoltare normală, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a luat parte, timp de mai multe zile, la cercurile de socializare și a inaugurat o nouă activitate în cadrul Fundației Alpha Transilvană, clubul de lectură.

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României se află deja la a doua prezență la Tîrgu-Mureș în calitate de voluntar al Fundației Alpha Transilvană. Și cu această ocazie, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României și-a arătat aprecierea pentru munca depusă de specialiștii organizației noastre exprimându-și dorința de a continua activitățile de voluntariat și în anul 2015.


< Seara părinților - Magia cărților