marţi 2 decembrie 2014

Cufărul mămicii, ediția de iarnă


Iarna reînnoim garderoba celor mici! Ce-ar fi dacă am putea face lucrul acesta fără costuri prea mari sau chiar gratuit? Pentru asta, Cufărul Mămicii se redeschide!

Prima ediție a târgului din cadrul Fundației Alpha Transilvană a avut succes, așa că redeschidem porțile pentru toți curioșii care vor să afle ce minunății se ascund în cufăr! Haine, jucării, cărți și o mulțime de alte lucrușoare te așteaptă într-o ambianță de iarnă, cu ceai fierbinte și discuții interesante. Ne dorim ca pe lângă posibilitatea de a reînnoi garderoba și stocul de jucării al copiilor, acest târg să fie un eveniment la care să socializăm, să ne cunoaștem mai bine și de ce nu … să împărtășim experiența noastră cu cei mai noi membri ai familiei.

• Târgul este destinat atât mămicilor care doresc să reînnoiască garderoba și colecția de jucării a piticilor, cât și tăticilor sau viitorilor părinți;

• În cadrul târgului se fac schimburi de haine, jucării sau alte obiecte destinate copiilor (se pot aduce și cărți sau poze – pentru un viitor schimb - cu cărucioare, pătuțuri, obiecte de mobilier pentru copii, care ar fi dificil de transportat și depozitat;)

• Dacă nu ai haine de schimbat, poți să negociezi un preț sau doar să cumperi;

• Hainele, jucăriile, etc. trebuie să fie curate și în stare bună;

• Banii obținuți din tranzacții pot fi păstrați de vânzător sau pot fi donați Fundației;

• Dacă se dorește, hainele și jucăriile care rămân la finalul zilei pot fi donate Fundației;

• Pentru ca ambianța să fie plăcută vă oferim câteva sugestii pentru a vă aranja produsele: dacă aveți un coș împletit, nu ezitați să-l aduceți cu voi! Jucăriile ar arăta minunat în el! Mai ții minte valiza cea veche, peste care s-a așternut praful? Acum e vintage și hăinuțele ar încăpea perfect în ea. Ai o cutie specială sau chiar un cufăr? De ce să nu le umpli cu cărți, jucării sau alte obiecte care le-ar face fericite pe celelalte mămici și pe copiii lor?

• Târgul se organizează doar dacă sunt minim 10 persoane doritoare să expună hăinuțe sau jucării. Pentru înscrieri ne puteți lăsa un mesaj pe pagina evenimentului și noi vă vom contacta sau puteți suna la numărul de telefon 0265 257057; înscrierile se fac până în data de 08.12.2014.

• Taxa pentru persoanele care doresc să expună haine este de 20 lei. Tariful include o masă pentru a expune hainele, umerașe, publicitate pe internet și în cadrul Fundației (între beneficiari).


< De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Fundația Alpha Transilvană inaugurează Atelierul lui Moș Crăciun