vineri 17 octombrie 2014

Cufărul Mămicii


          Toamna reînoim garderoba celor mici! Ce-ar fi dacă am putea face lucrul acesta fără costuri prea mari sau chiar gratuit? Pentru asta, Cufărul Mămicii se deschide! Prima ediție a târgului din cadrul Fundației Alpha Transilvană își deschide porțile pentru toți curioșii care vor să afle ce minunății se ascund în cufăr! Haine, jucării, cărți și o mulțime de alte lucrușoare te așteaptă într-o ambianță tomnatică, cu ceai fierbinte și discuții interesante. Ne dorim ca pe lîngă posibilitatea de a reînoi garderoba și stocul de jucarii al copiilor, acest targ să fie un eveniment la care să socializăm, să ne cunoaștem mai bine și de ce nu, să împărtășim experiența cu cei mai noi membri ai familiei.

          Târgul este destinat atât mămicilor care doresc să reînoiască garderoba și colecția de jucării a piticilor, cât și tăticilor sau viitorilor părinți;

          În cadrul târgului se fac schimburi de haine, jucării sau alte obiecte destinate copiilor; (se pot aduce și cărți sau poze – pentru un viitor schimb - cu cărucioare, pătuțuri, obiecte de mobilier pentru copii, care ar fi dificil de transportat și depozitat;)         

          Dacă nu ai haine de schimbat, poți să negociezi un preț sau doar să cumperi;

          Hainele, jucăriile, etc. trebuie să fie curate și în stare bună;         

          Taxa pentru persoanele care doresc să expună haine este de 20 lei. Tariful include o masă pentru a expune hainele, umerașe, publicitate pe internet și în cadrul Fundației (între beneficiari), posibilitate de a participa la tombola cu premii, ceai și un măr copt delicios.

          Banii obținuți din tranzacții pot fi păstrați de vânzător sau pot fi donați Fundației.

          Dacă se dorește, hainele și jucăriile care rămân la finalul zilei pot fi donate Fundației.

          Pentru ca ambianța să fie placută îți oferim cateva sugestii pentru a vă aranja produsele: dacă ai un coș impletit, nu ezitați să-l aduceți cu voi! Jucariile ar arăta minunat în el! Mai ții minte valiza cea veche, peste care s-a așternut praful? Acum e vintage și hăinuțele ar încăpea perfect în ea. Ai o cutie specială sau chiar un cufăr? De ce să nu le umpli cu cărți, jucării sau alte obiecte care le-ar face fericite pe celelalte mămici și pe copiii lor?

 

Află mai multe detalii: Fundația Alpha Transilvană, Str. Aleea Vrancea Nr.1, Telefon 0265 257057.


< Alpha Force Team, rezultat de excepție la Triathlon Challenge Mamaia 2014