vineri 19 februarie 2016

De Dragobete, de la ora 18 vă invităm la o seară specială de răsfăț și relaxare.


Timp de 2 ore:
- ne vom relaxa și vom savura prospețimea uleiurilor esențiale;
- vom învăța metode simple de relaxare, care pot fi folosite 
oricând pentru a vă liniști sau calma, pentru a adormi mai 
ușor și mai repede, pentru a "alunga" gândurile negative și 
stările de furie;
- vom afla despre starea de bine și cum poate fi menținută;
- vom exersa abilitatea de a fi ”aici”, în momentul prezent și de 
a ne bucura de clipa prezentă;
- vom afla despre uleiurile esențiale și beneficiile lor 

Lectori:
Psiholog Andrada Todea
Consultanți doTerra: Ada Guțiu & Larisa Pop

Înscrierile se fac la recepția Fundației Transilvană Alpha: 0265 257 057
Cost: 20 lei/persoană sau 30 lei/cuplu

IMPORTANT!
Ținuta să fie lejeră. Este indicat să aveți cu voi un izolir sau o pătură pentru că ne vom descălța și ne vom întinde pe jos în timpul exercițiilor de relaxare :) 


Uleiurile esențiale reprezintă prima forma de "medicament" pe care a cunoscut-o omenirea. Folosite și studiate de dinaintea erei noastre, uleiurile esențiale au redobândit, în ultimul timp, atenția publicului sătul de chimicale și toxine, atât datorită proprietăților lor terapeutice, cât și miresmelor care te cuceresc de îndată ce deschizi sticluța magică... Flexibilitatea pe care o oferă în folosire fac din uleiurile esențiale un ajutor potrivit atât în afecțiunile fizice, cât și pentru trăirile psihice și emoționale. 

"Cu toții ne trăim prea ușor viețile, ca și cum am uita pentru o clipă că suntem aici și că suntem implicați în ceea ce suntem deja implicați, în acțiunile pe care le întreprindem. 
Pentru a ne permite nouă înșine să fim cu adevărat în contact cu locul și situația în care ne aflăm deja, indiferent care sunt acestea, trebuie să ~punem pe pauză~ experiența noastră un timp îndeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent să ne pătrundă, suficient de lung încât să putem simți cu adevărat momentul prezent, să-l vedem în deplinătatea sa, să fim conștienți de el și, prin urmare, să ajungem să-l cunoaștem și să-l înțelegem mai bine. Numai așa vom putea accepta adevărul acestui moment al vieții noastre, vom putea învăța din el și vom continua să mergem mai departe." Joh Kabat-Zinn
Vă așteptăm cu drag!


< Microbuz pentru Centrul Comunitar Alpha