joi 5 februarie 2015

Dezbatere publică pe marginea Strategiei Naționale privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități la Fundația Transilvană Alpha


Fundația Transilvană Alpha a găzduit, marți 3 februarie 2015,  prima dezbatere regională pe tema Strategiei Naționale privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități. La întâlnire au luat parte reprezentanți de organizații nonguvernamentale și responabili din cadrul instituțiilor publice cu rol în domeniul social din județele Mureș, Cluj și Harghita.

În cadrul întâlnirii, participanții au formulat propuneri concrete la textul Strategiei și au dezbătut propunerile formulate pe marginea documentului de Dizabnet – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi.

Seria dezbaterilor publice inițiate pe marginea Strategiei Naționale privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilități va continua luni, 9 februarie la Buzău. La eveniment sunt așteptați să participe membrii de organizații și reprezentanți ai instituțiilor publice din zona de sud-est a țării.

Dezbaterile fac parte din proiectul „Creşterea implicării organizaţiilor non-guvernamentale şi a persoanelor cu dizabilităţi în finalizarea Strategiei privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi 2015-2020”, proiect finanţat de UNICEF România.


< Educație prin distracție