miercuri 8 aprilie 2015

Școala altfel la Fundația Alpha Transilvană cu voluntari din Portugalia


Fundaţia Alpha Transilvană are plăcerea de a vă invita joi, 9 aprilie 2015, între orele 10 și 12 la o activitate organizată în cadrul săptămânii Școala altfel.

În cadrul evenimentului se vor întâlni elevi de la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu din Tîrgu-Mureș cu tineri cu dizabilități și cu tineri voluntari. Elevii și tinerii vor avea ocazia să interacționeze și să confecționeze împreună diverse obiecte handmade.

Elevii de la Școala Gimnazială Liviu Rebreanu vor avea, de asemenea, posibilitatea de a învăța câteva expresii uzuale în limba portugheză. Profesori le vor fi trei tineri din Portugalia, Mariana, Nuno și Antonio care desfășoară un stagiu de voluntariat de 6 luni la Fundația Alpha Transilvană, prin intermediul proiectului Catalysts for change: Alpha volunteers finanțat din fondurile aferente Programului Erasmus+, Acțiunea  Cheie 1 - Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului, Serviciul European de Voluntariat.

Activitatea se va desfășura la sediul Fundației Alpha Transilvană din strada Aleea Vrancea Nr. 1.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Persoane de contact:

Gyarfas Erzsebet – manager proiect, 0721-175202

Emil Sabău-specialist PR, 0744-124779

e-mail: office@alphatransilvana.ro 


< INVITAŢIE Sesiune de training pentru specialişti în cadrul proiectului „Speranţă pentru viitor - program de intervenţie timpurie pentru nou-născuţi cu risc” finanţat prin programul de responsabilitate sociala al ING Bank Romania