miercuri 13 iulie 2016

Tabăra Alpha - Muschetarii


Dacă anul trecut ne-am transformat în egipteni și am învățat foarte multe despre civilizația, credințele, cultura și misterele lor, anul acesta ne vom transforma în MUSCHETARI.

Iscusiți mânuitori ai spadelor, dar și ai vorbelor, buni cunoscători şi iubitori ai naturii, curajoşi şi pregătiţi oricând pentru noi încercări şi probe, înţelepţi, buni prieteni cu cei din jur şi încrezători în noi înşine, vom respecta celebrul cod al onoarei și vom porni în aventuri de neuitat.

În cele 5 zile de tabără vom cutreiera pădurile, vom merge la herghelie, vom învăţa să fim o echipă, să avem grijă unii de ceilalţi, să ne cunoaştem mai bine şi să găsim împreună soluţii la probele şi încercările de pe trasee. După atâtea expediții reușite ne vom relaxa în piscina din incinta Fundației, iar la final vom face un mare foc de tabară. Totul va fi consemnat într-un jurnal de vacanță care să ne amintească și peste ani ca am fost ”TOȚI PENTRU UNUL ȘI UNUL PENTRU TOȚI!”

Unde?
La Fundația Transilvană Alpha, str. Aleea Vrancea, nr. 1
Pentru cine?
Copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani
Când?
25 -29 IULIE 2016 și 29 AUGUST – 2 SEPTEMBRIE 2016
Durata?
5 zile, de luni până vineri.
Masa?
Asigurăm micul dejun, gustarea de fructe și legume și prânzul
Preț?
320 lei – 5 zile
Reduceri?
Al doilea frate beneficiază de 15% reducere; de asemenea, părinții care aduc copiii de două ori în tabără beneficiază de acceași reducere din prețul total al taberei.

Detalii și înscrieri?
0265257057


< Atrium, speclacol de sfârșit de an