luni 8 iulie 2013

Tabăra de acasă 2013: Şcoala de magie


 Vara a venit în sfârşit iar vacanţa mare e în toi! Fundaţia Alpha Transilvană vine în întâmpinarea copiilor cu un program de activităţi distractive pentru cei mici în timp ce părinţii sunt la muncă: în data de 1 iulie am dat startul ediţiei cu numărul trei a Taberei de acasă. După ediţiile trecute în cadrul cărora participanţii au fost pe rând cavaleri şi domniţe, indieni, căutători de comori,  exploratori ori aventurieri, în acest an Tabăra de acasă se transformă în Şcoala de magie.

Viitorii „magicieni” sunt aşteptaţi să se înscrie pe site-ul Taberei de acasă www.tabaradeacasa.ro  pe toată durata vacanţei de vară.

Tabăra de acasă este un program structurat pentru copii, realizat de o echipă de psihologi şi cadre didactice cu experienţă, axat pe activităţi de dezvoltare personală (autocunoaştere, încredere, învăţare de abilităţi), comunicare şi lucru în echipă. Proiectul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4/5 ani şi 13 ani. Programul se desfăşoară la sediul Fundaţiei Alpha Transilvană şi în împrejurimile municipiului Tîrgu-Mureş în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-17:30, pe perioada vacanţei de vară. Tabăra de acasă oferă oportunităţile şi experienţele de învăţare de care copiii au nevoie pentru a se simţi valoroşi şi acceptaţi şi pentru a experimenta bucuria de a fi împreună cu alţi copii.

Structura Taberei pe serii de elevi:

Seria 1: 8-12 iulie

Seria 3: 22-26 iulie

Seria 4: 26-30 august

Seria 5: 2-6 septembrie (în funcţie de solicitări)


< Brăţările speranţei vin în sprijinul copiilor de la Fundaţia Alpha - Tunning, Drift show şi acţiuni caritabile -