vineri 28 aprilie 2017

UNIȚI PRIN MUZICĂ, eveniment muzical organizat cu ocazia zilei de 1 mai


Ziua de 1 Mai aduce la Tîrgu-Mureş un spectacol de muzică şi culoare, alături de Trupa Allstar Band – United by Music din Olanda, îndrăgitul cântăreț Florin Mândru (Dudu) şi trupa Happy Feet a Fundației Transilvană Alpha.

Evenimentul “Uniți, prin muzică„ este un proiect al Fundației Transilvană Alpha, prin care promovăm dreptul la muncă al persoanelor cu dizabilități, într-un mod pașnic și inedit.

Trupa Allstar Band – United by Music (Olanda)

10 personalități diferite, cu un lucru în comun: talentul – aceștia sunt membrii trupei Allstar Band – United by Music. Formația este activă din 2010, iar până în prezent au concertat în peste 300 de ocazii, pentru mai mult de 100.000 spectatori, în 11 țări precum Africa de Sud, Irlanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Belgia, Germania, România, Canada și SUA.

United by Music este o organizație non-profit din Olanda, care susține oamenii cu dizabilități intelectuale și le oferă posibilitatea de a prezenta spectacole de muzică blues și swing.

          Florin Mândru (Dudu)

Florin Mandru (Dudu), este un prieten drag şi special al Fundaţiei Transilvană Alpha, binecunoscut atât publicului mureșean dar și la nivel național.

          Happy Feet

Trupa Happy Feet s-a format în anul 2013, cu sprijinul şi implicarea voluntarului Radu Cismaş. De atunci, cei cinci tineri cu dizabilităţi Kacso Judit, Heghies Laura, Stan Adela, Barabas Dalma și Butilcă Mihai au participat cu succes la multe evenimente și festivaluri, atât la nivel național cât și internațional. Cu începere din anul 2017, trupa este condusă cu dăruire de un alt voluntar, muzicianul Haju Jenő.

Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul de la Platoul Cornești, în data de 1 mai 2017, cu începere de la ora 15.00.

Intrarea este liberă.

 

Vă așteptăm!

 

 

Contact:

Alexandra Călinescu - Specialist Imagine și PR, 0721.225.480

Fundația Transilvană Alpha

Tîrgu-Mureș, Aleea Vrancea nr. 1.

0256-257057


< Cursuri de limba spaniolă pentru cei mici