joi 15 martie 2018

Balul Speranței, ediția a VI-a, 2018


Într-o perioadă de grele încercări pentru Alpha și pentru mediul ONG în general,

vă promitem că nu ne vom lăsa descurajați sau înfrânți și vom continua să luptăm, pentru a putea lucra în continuare în sprijinul celor cărora ne-am dedicat existența.

Cu această ocazie, vă invităm să ne fiți alături într-o seară specială, în care dorim să vă mulțumim vouă, prietenilor și susținătorilor fundației, iar împreună să contribuim la cauza umanitară pe care o promovăm.

Evenimentul va avea loc la Centrul de evenimente Romarta Luxury Events din Tîrgu-Mureș, sâmbătă 17 martie 2018, de la ora 18.00.

 

Cod vestimentar: ținută de seară

Accesul la eveniment se face în baza achitării biletului de participare în valoare de 100 Lei, care constă exclusiv din costul meniului individual.Plata biletului de participare se realizează în contul bancar al Fundației Transilvană Alpha, cu mențiunea ”Balul Speranței”.

 

CAUZA Balul Speranței 2018

 

Pe Emil îl cunoașteți dacă l-ați ascultat cântând cu sufletul pe scenă, la bassul lui preferat, în trupele Amberskin, Moonfellas și cu Gențiana Ganea. 

Și de fiecare dată, v-ați bucurat alături de el, de pasiunea și bucuria pe care le punea în fiecare acord. A invatat singur chitata pe când avea doar 14 ani, spune că ritmul ei  îi curge prin vene și ochii albaștri îi râd cu poftă de fiecare dată când cântă. 

Emil e un tânăr frumos, talentat, pasionat de muzica lui și darnic. Până într-atât de pasionat, încât și cele 6 cicluri de chimioterapie intensivă prin care a trecut până acum, le-a făcut în felul lui, inundând holurile secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean Mureș cu acordurile de chitară ale lui ”Andri Popa” sau “I'm not the only one”.

Da, Emil suferă de cancer…

Mai exact, o tumoare rară retroperitoneală  gigant. O nesuferită de 20 x 18 x 16 cm. care a pus pe pauză, la 26 de ani, viața și visele prietenului nostru, oferindu-i în schimb dureri îngrozitoare pe care analgezicele nu le mai puteau ameliora, în săptămâni și luni de internări.

Desi ”Tumi”, așa cum a botezat-o Emil, s-a mișcorat considerabil în urma 

chimioterapiei, ea invadează aorta și a atins ficatul. Exista șansa de a efectua un tratament specializat pe baza unor teste genetice, urmate de chimioperfuzie și hipertermie la o clinică din Hamburg, Germania, unde o echipă de medici a fost de acord să îl pregătească pe prietenul nostru pentru operație.

Din păcate, nici un plan la 26 de ani nu te pregătește pentru un astfel de fond de urgențe medicale.

Pentru acest tratament și pentru operație, avem nevoie sa strângem 43.500 de Euro până în 30 martie, pentru ca Emil să poată avea o șansă reală în plus. 

 

Vă mulțumim pentru că ne sunteți alături și vă așteptăm la bal!

 

Dacă doriți să îl ajutați pe Emil să își reia planurile tinereții, să îi ajute în continuare pe semenii lui și să ne bucure în concerte alături de trupele sale, fără gândul la cancer, vă invităm să donați în conturile de mai jos, sau la fața locului, în seara evenimentului.

 

RON: RO26BTRLRONCRT0319681701

EUR: RO73BTRLEURCRT0319681701

 

Banca Transilvania

Swift: BTRLRO22

Titular cont: Emil Baier

PayPal.Me/EmilBaier

 

Dacă doriți să susțineți Fundația Transilvană Alpha, vă rugăm să folosiți contul de mai jos pentru donații. Acesta este de asemenea contul în care se poate achita contravaloarea biletului de participare.

RON: RO69BTRLRONCRT00R1109204

Titular cont: Fundația Transilvană Alpha

Vă mulțumim din inimă!

 

 

 


< COMUNICAT DE PRESĂ Final de proiect Three Steps to Education in Diversity