Balul Sperantei, ediția I

Balul Speranței – un pas important către achizția microbusului destinat copiilor cu dizabilități

 

A căzut cortina peste prima ediție a Balului Speranței. A fost o primă ediție cu oameni frumoși și generoși care au contribuit la achiziționarea microbusului special, destinat transportului copiilor din Centrul de zi Perseverența.

În urma primei ediții a Balului Speranței, ce a avut loc pe 13 noiembrie, în bugetul pentru achiziționarea microbusului destinat transportului copiilor cu dizabilități, a intrat suma de 10.000 de lei, ceea ce a facut ca fondurile strânse în cadrul campaniei din ultimii ani sa ajunga la aproximativ 14.000 de euro.

Mulțumim tuturor participanților la bal și sponsorilor, deloc puțini la număr, care s-au alăturat cauzei: Hotel Privo, Jidvei, Hirschmann Romania, Herlitz Romania, Dafcochim, Cristiano Soundline, M Fashion, Silvana Group, Electro Orizont, Megadata, Castel Haller, Studio Arten, Florăria Passion și Cofetăria Artizan. Mulțumiri și Uniunii Artiștilor Plastici Profesioniști filiala Mureș, pentru lucrările donate în vederea licitației de obiecte de artă. Am rămas cu o amintire specială a Balului Speranței datorită fotografiilor realizate de Cezar Buliga.

Seara balului a fost animată de prieteni dragi ai Fundației Alpha Transilvană, Ana Maria Galea și Daniel Csikos cu un superb recital de jazz și trupa byron cu o reprezentație de excepție. Mulțumirile se îndreaptă, așadar, și către toți artiștii, care au asigurat momentele muzicale pro bono, înțelegând astfel să se atașeze unei cauze deosebite.

 Mulțumim tuturor participanților și sponsorilor și îi așteptăm la cea de-a doua ediție, pe care am început deja să o pregătim.

14 noimbrie 2014