Wednesday 6 May 2015

11-17 mai – Săptămâna voluntariatului


În perioada 11-17 mai, Fundația Transilvană Alpha marchează Săptămâna Națională a Voluntariatului. Cu această ocazie demarăm campania de recrutare de voluntari “Fii voluntar! Fii responsabil” și premiem cele mai interesante idei despre voluntariat în cadrul unui concurs de creatie pe care îl propunem elevilor de la școlile din Tîrgu-Mureș. Lucrările pot fi relizate individual sau în grup și pot reprezenta un desen, o fotografie sau un colaj care să evidențieze ideea de voluntariat. Cele mai originale lucrări vor fi expuse și premiate sâmbătă, 16 mai 2015,  în cadrul Târgului ONG -Împreună pentru comunitate.

Toți cei interesați pot să trimită creațiile electronic, la adresa office@alphatransilvana.ro sau să le aducă personal la sediul Fundației Transilvană Alpha, str. Aleea Vrancea nr. 1 până joi, 14 mai 2015. Detalii suplimentare puteți obține și la numărul de telefon 0265-257057, persoană de contact Gianina Șerban.

Și tot în cadrul Târgului ONG vă invităm să vizitați o expoziție foto cu activitățile de voluntariat desfășurate în cadrul organizației noastre în ultimul an.


< Împreună pentru Fundația Alpha la Swimathon 2015