Monday 8 June 2015

Fundația Transilvana Alpha la Special Olympics 2015


În anul 2015, Jocurile Naţionale Special Olympics s-au desfășurat în Tîrgu-Mureş. La concurs au participat 276 de sportivi din 33 de judeţe ale ţării.

Fundaţia Transilvană Alpha a participat la eveniment cu 14 sportivi, mulţi însoţitori şi voluntari. Din partea organizației, 2 participanți au concurat la proba de înot, 3 la proba de badminton, 14 la traseul aplicativ de atletism şi 8 la bocce. Toți beneficiarii fundației care au luat parte la Special Olympics 2015 au avut un feedback pozitiv la adresa evenimentului.

La ceremonia de deschidere Special Olympics 2015, Barabás Dalma a rostit cuvântul de bun venit în limba maghiară, Nagy András a alergat cu torţa şi a aprins flacăra olimpică iar trupa Happy Feet a cântat două piese, în limbile română şi maghiară.

O echipă de filmare din partea organizatorilor a participat la întregul eveniment, realizând un film video documentând pregătirea tinerilor cu dizabilități pentru Jocurile Olimpice, care urmează să fie prezentat  la Jocurile Mondiale de la Los Angeles. 


< Comunicare privind acceptarea ofertei