Thursday 21 May 2015

ÎMPREUNĂ PENTRU ALPHA LA SWIMATHON MUREȘ 2015


Nevoia căreia îi răspunde proiectul:
Susținerea programelor derulate de Fundația Transilvană Alpha

Scopul şi obiectivele proiectului:
Beneficiarii noștri spun mereu că Fundația Transilvană Alpha este pentru ei ca o a doua casă. Acest fapt ne onorează și în același timp ne obligă să nu le înșelăm așteptările. Din acest motiv dorim să îmbunătățim constant calitatea serviciilor oferite, fie că vorbim de terapii de recuperare pentru copiii și tinerii cu dizabilități, fie că este vorba de programele de educație timpurie destinate copiilor cu dezvoltare normală.
Astfel, la Swimathon 2015, susținătorii noștri vor putea alege destinația fondurilor puse la dispoziția organizației prin menționarea programului pentru care doresc sa efectueze donația. Din fondurile colectate dorim să achiziționăm materiale de lucru necesare atât în terapii cât și în activitățile de educație timpurie (Bebe Bălăceală, Ștrumfii Isteți, Club Copăcel, Edu Club, Gimnastică prenatală și Gimnastică postnatală).

Beneficiarii proiectului:
De pe urma proiectului nostru ar beneficia peste 120 de copii cu dizabilități, peste 100 de tineri cu dizabilități și aproximativ 300 de copii înscriși la programele de educație timpurie.

Impactul estimat al proiectului:
Condiții mai bune de desfășurare a activităților pentru copiii și tinerii cu dizabilități precum și pentru beneficiarii cu dezvoltare normală

Buget 10000 Lei.

www.swimathon.ms


< Andreia Moraru, aleasă vicepreședinte al European Association of Service Providers for Persons with Disabilities - EASPD