Wednesday 6 May 2015

Împreună pentru Fundația Alpha la Swimathon 2015


Beneficiarii noștri spun mereu că Fundația Transilvană Alpha  este pentru ei ca o a doua casă. Acest fapt ne onorează și în același timp ne obligă să nu le înșelăm așteptările. Din acest motiv dorim să îmbunătățim constant calitatea serviciilor oferite fie că vorbim de terapii de recuperare pentru copiii și tinerii cu dizabilități, fie că este vorba  de programele de educație timpurie destinate copiilor  cu dezvoltare normală.

Astfel, la Swimathon 2015 susținătorii noștri vor putea alege destinația fondurilor puse la dispoziția organizației prin menționarea programului pentru care doresc sa efectueze donația respectiv Centrul de Recuperare pentru Copii cu Dizabilități Perseverența, Programul Atrium sau Programul Start. Din fondurile colectate dorim să achiziționăm materiale de lucru  necesare atât în terapii cât și în activitățile de educație timpurie (Bebe Bălăceală, Ștrumfii Isteți, Club Copăcel, Edu Club, Gimnastică prenatală și Gimnastică postnatală).

Pe 24 mai vă invităm să fiți alături de Fundația Transilvană Alpha susținând una din cele trei echipe care înoată pentru proiectul organizației: Perseverența, Voluntarii Alpha sau Friends for Alpha.

Mai multe detalii despre proiectul Fundației Transilvană Alpha în cadrul Swimathon 2015 puteți consulta AICI.


< Atelierul de gătit