miercuri 17 februarie 2016

Microbuz pentru Centrul Comunitar Alpha


Beneficiarii Centrului Comunitar Alpha au la dispoziție începând de azi un microbuz dedicat care le asigură transportul la activitățile desfășurate sub coordonarea Fundației Transilvană Alpha. Noul mijloc de transport va deservi toate categoriile de beneficiari ai centrului comunitar: voluntari, cursanți sau persoane din medii defavorizate.

Microbuzul a fost achiziționat în cadrul proiectului ”Succes și Independență”, implementat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Microbuzul marca Ford Tranzit are o capacitate de transport de 17 locuri și permite deplasarea a grupuri mai numeroase din clasele de formare profesională la locurile de practică.

Vehiculul reprezintă pentru Fundația Transilvană Alpha o investiție pe termen lung. Acesta va asigura în mare măsură sustenabilitatea activităților prevăzute în proiectul ”Succes și Independență” și reprezintă, în egală măsură, un atu important în dezvoltarea serviciilor și activităților desfășurate în cadrul Centrului Comunitar în următorii ani.

DETALII DESPRE PROIECT:
Proiectul ”Succes și Independență” este derulat de Fundația Transilvană Alpha din Tîrgu-Mureș în calitate de promotor de proiect în perioada Martie 2015 – Aprilie 2016, având ca parteneri Asociația Divers și Fundația Buckner. Bugetul total al proiectului este de 1.823.605,34 lei. ”Succes și Independență” este un proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.


< Noul dizabnet.ro – Noua platformă de informare și comunicare a furnizorilor de servicii pentru persoane cu dizabilități