Wednesday 6 May 2015

Trupa Happy Feet, pentru a treia oară pe scena Ousider Music Festival


Sâmbătă, 9 mai, Trupa Happy Feet se va afla din nou pe scena Outsider Music Festival de la Sfântu Gheorghe. Tinerii artiști cu dizabilități vor urca pentru a treia oară pe scena pe care au debutat în anul 2013.

Outsider Music Fest este un eveniment organizat de Centrul pentru Persoane cu Dizabilități „Iriszhaz” din Sfântu Gheorghe și se află deja la a patra ediție.

La ediția din acest an a festivalului dedicat artiștilor cu dizabilități, participarea trupei Happy Feet are loc cu contribuția voluntarilor din Portugalia, Mariana Lobo, Nuno Quarenta și Antonio Parracha care vor urca pe scenă pentru a interpreta alături de tinerii de la Fundația Alpha Transilvană o piesă pe care au pregătit-o împreună în cadrul clubului de muzică.

Mariana, Nuno și Antonio desfășoară un stagiu de voluntariat de 6 luni la Fundația Alpha Transilvană, prin intermediul proiectului Catalysts for change: Alpha volunteers finanțat din fondurile aferente Programului Erasmus+, Acțiunea  Cheie 1 - Proiecte de mobilitate în domeniul tineretului, Serviciul European de Voluntariat.


< 11-17 mai – Săptămâna voluntariatului